Over ons

Wim  Geysen: gitaar, teksten, zang 

Tine Byloo: cello, piano, zang 

Dirk Maes: gitaar, mondharmonica, zang

Wim Van Deuren: piano, gitaar, zang

Nico Baltussen: viool 

Lebuïn D'Haese: beeldenmaker in klei; live-performance

Oerbos brengt instrumentale en Nederlandstalige muziek. Eigen composities en songs. Oerbos is een van de projecten van Wim Geysen Producties. WGP maakt artistieke creaties voor groot en klein die een welomschreven functie in de samenleving opeisen. Wim Geysen - auteur en theatermaker- publiceerde gedichten, zeven boeken en een twintigtal theaterstukken. In april 2013 bracht hij zelf als uitgever een eerste boek op de markt. Wim schrijft, acteert en regisseert en geeft lezingen over zijn werk in bibliotheken, scholen en cultuurcentra. Zijn werk werd vertaald in het Frans, Engels, Tsjechisch en Servisch. Alle info op www.wimgeysen.be.

Tine Byloo werkt als dramadocente voor de Academies van Beringen, Brasschaat en Essen. Daar geeft zij Woord (voordracht, dictie, toneel en drama). Zij is mede-bezieler van 'Kunstverkenner', een project dat jongeren de kans biedt om op een actieve manier te proeven van theater, muziek en dans. Zij behaalde de diploma's dansanimator en de hogere graad Muziek en Woord voor 'Toneel', 'Voordracht' en 'Piano'. Op dit moment vervolledigt zij haar opleiding voor 'Cello'.

Dirk Maes is een self-made performer/muzikant die zijn sporen verdiende in de Blues-scene. Hij speelde o.a. bij de formaties ‘Midlive’, ‘Funderburke’ en 'Blues in mind'. Met dezelfde gedrevenheid waarmee hij in een vorig leven als top-patissier suiker en chocolade versmolt tot kunst, gaat hij bij Oerbos op zoek naar de juiste klanken en instrumentale invulling. Dirk neemt bij Oerbos in grote mate de gitaarsolo's voor zijn rekening en zorgt voor vocale en amicale ondersteuning.

Wim Van Deuren was de begeleider van o.a Els De Schepper, Guy Van Sande en Geert Hunaerts en is dezer dagen actief bij o.a. The Scabs, Katy Too, Grasjas en The Radio Stars. Samen met Wim Geysen vormt hij het duo De Wilde Wimmen dat cabareteske muziekprgramma's brengt voor volwassenen en kindern/families. Pianist, gitarist en multi-instrumentalist. Alle info over Wim op www.vandermusic.be en www.dewildewimmen.be.

Nico Baltussen werkte onder andere samen met Myriam Fuks, Tuur Florizoone en Philip Catherine. Onlangs bracht hij een dubbel-cd op de markt met een eigenzinnige interpretatie van de Bach-sonates. Meer info op nicobaltussen.weebly.com

Lebuïn D'Haese: www.lebuindhaese.be